Praktijk voor psychoanalyse

De Psychoanalytica

 

Mijn naam is Annette Wever-Knierim. Ik ben in Duitsland geboren en heb daar en in Engeland mijn uniersitaire studie voltooid.​Vervolgens heb ik in Nederland mijn opleiding tot psychotherapeute BIG in 2004 afgerond. Aansluitend heb ik de opleiding tot psychoanalytica bij de NVPA gevolgd.

 

Sinds 2016 ben ik supervisor van de NVPP voor psychoanalytische psychotherapie.

 

Behandeling in mogelijk in Nederlands, Duits en Engels.

 

 

Informatie voor patienten 

 

Ik werk met vaste behandeltijden. Dat betekent dat de met u afgesproken tijd ook echt uw tijd is. Deze tijd wordt voor u gereserveerd. Bent u verhinderd dan wordt de tijd in rekening gebracht en ontvangt u aan het eind van de maand een factuur. Wanneer de agenda dit toelaat, kan onder bijzondere omstandigheden een extra uur gepland worden.

 

 

De Kosten

 

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Als we besluiten om verder te gaan, betaalt u voor de intake, diagnostische gesprekken, en advies een vast bedrag van 500 Euro. U betaalt 95 Euro per sessie van 45 minuten.

 

psychoanalyse; psychoanalyse in rotterdam; in analyse; in-analyse; psychoanalytische psychotherapie; rotterdam; psychotherapie; depressie; angststoornis; persoonlijkheidsstoornis; GGZ; G-GGZ; psychoanalyse; vrijgevestigd